Peacock Wedding Theme Planningstips en -ideeën

De pauw, met zijn glanzende pluimen, heeft zich sinds geruime tijd geleden op rijkdom en adel gericht. Voor bepaalde samenlevingen vertegenwoordigt het bovendien informatie, hoffelijkheid, tolerantie en gunstig geluk. Tussen de vele implicaties en de mooie presentatie van tonen, is het geen grote verrassing dat een onderwerp over een pauwbruiloft snel aan populariteit wint.

Zorg ervoor dat uw verzoeken geregeld zijn: uitnodigingen kunnen elk van de prachtige edelsteencondities bevatten waar pauwen zo om worden geprezen: oogverblindend groen, groenachtig blauw of illuster blauw, paars en goud. Ze kunnen worden uitgebreid met een eenzame ganzenveer. ongeacht of het echt is of slechts een foto. Pluimen zijn te vinden in create-winkels, net als in massa op internet.

Bruiloftaccessoires: Peacock-huwelijksbloembundels kunnen bestaan ​​uit alleen stekels of ze kunnen een mix zijn van pluimen en mooie, prachtig gearceerde bloesems. Neem een ​​pluim mee naar je bloemenspecialist en vraag hem wat ze zouden aanraden, afhankelijk van je verlangens en schaduwonderwerpen. Door jou en je bruidsmeisjes bloemenbundels met pauwenthema in rijke zijden stroken te wikkelen, ziet het er ook heerlijk uit.

Er zijn ook haar fascinators met pauwenveer die kunnen worden geconsolideerd in je haar en make-up arrangementen voor je grote dag, net als edelstenen (studs, armbanden, enzovoort)

De kerk of trouwgang sieren: we houden van enorme, weelderige glanzende zijden strikken in een edelsteentint die met elke stoel is verbonden. Voor extra stijl kun je een enkele pluim of een paar aan elke boog verbinden. Bloei-acties kunnen ook pauwpennen bevatten. In het geval dat u een huwelijksprogramma gebruikt, bind het dan in de huwelijkstonen.

Pauwenveren bevestigd met glanzende zijden stroken die uit de ingang van de gemeente of gang slingeren, is ook een verbluffende toets.

De bruiloftsreceptie: we raden aan om een ​​decoratief ontwerp te hebben met pauwpluimen op de spotkaarttafel die meestal vlak voor de feestzaal te vinden is. Er zijn ook een paar online keuzes voor plaatskaartjes voor pauwen met kaarten met een echt pauwoog erop of gewoon een afbeelding.

Bezoekersboeken en pennensets met een pauwthema kunnen ook op internet worden ontdekt. U kunt ze zelfs uitzonderlijk in uw kleurschakeringen laten maken.

Om uw tafels echt te laten schitteren, kunt u een glanzend zijden tafelkleed overwegen in een van de schakeringen die u in uw stilistische bruiloftsthema hebt geconsolideerd. Een echte decoratieve voering gemaakt van pauwpennen laat ook zien dat uw bruidstaart verbluffend zal zijn; er zijn een paar online leveranciers hiervan.

Kaarsen, of ze nu in prachtige pauwentinten zijn of echt de vorm hebben van de vogel, nemen ook een kijkje op een bijeenkomst.

The Wedding Cake: Onze # 1 methode om motivaties voor bruidstaarten te ontdekken, ga naar Google.com/Images en info “pauw bruidstaart”. Je zult versteld staan ​​van het enorme aantal en indrukwekkende creaties dat je daar kunt vinden. Druk gewoon degene af die u mooi vindt en neem ze mee naar uw broodkeuken om te controleren of ze het kunnen reproduceren.

Een prachtige uitbreiding of optie in tegenstelling tot een conventionele bruidstaart is het serveren van cupcakes. Verplaats witte iced cupcakes in prachtige, sprankelende versterkende suikers in de schakeringen die je accentueert op je bruiloft. U kunt elke verwarmde cupcake ook omsluiten met een omhulsel van een pauwcupcake.
Huwelijksgunsten: er zijn talloze ongewone beleefdheden om door te bladeren, waaronder op maat gemaakte glazen pauwmagneten die dienen als onberispelijke souvenirs voor uw uitzonderlijke dag. Er zijn tal van smakelijke beleefdheden die dit onderwerp behandelen, waaronder afgewerkte pauwgegoten suikertraktaties en chocolade ondergedompelde oreo of graham-saltines die consumeerbare afbeeldingen en tekst voor hen onthouden. Inderdaad, zelfs chocoladepauwplaatskaarten (deze voeren een dubbele verantwoordelijkheid uit als plaatskaarten en gunstkaarten). U kunt ook heerlijke welkomstboxen kopen en uw eigen zoete lekkernijen inpakken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.