About Us

De pauw, met zijn glanzende stekels, spreekt sinds lang geleden overvloed en adel aan. Voor bepaalde samenlevingen vertegenwoordigt het bovendien informatie, hoffelijkheid, doorzettingsvermogen en gunstig geluk. Tussen de vele implicaties en uitstekende presentatie van schakeringen, is het geen grote verrassing dat een onderwerp over een pauwbruiloft snel bekendheid krijgt

Regel alles met uw verzoeken: uitnodigingen kunnen elk van de prachtige edelsteencondities benadrukken waar pauwen zo bekend om staan: stralend groen, blauwgroen of illuster blauw, paars en goud. Ze kunnen worden uitgebreid met een eenzame ganzenveer. ongeacht of het echt is of slechts een foto. Pluimen zijn te vinden in create-winkels, net als in massa op internet.

Huwelijkstoebehoren: Peacock-huwelijksbloembundels kunnen bestaan ​​uit alleen stekels of ze kunnen een mix zijn van pluimen en mooie, briljant getinte bloesems. Neem een ​​pluim mee naar je bloemenverkoper en vraag hem wat ze zouden voorstellen, afhankelijk van je verlangens en schaduwonderwerpen. Door jou en je bruidsmeisjes bloemenbundels met pauwenthema in extravagante glanzende zijden stroken te wikkelen, ziet het er ook prachtig uit.

Er zijn evenzo pauwenveer haar fascinators die kunnen worden geconsolideerd in je haar en make-up arrangementen voor je grote dag, net als versieringen (hoepels, polsbandjes, enzovoort)

De kerk- of trouwgang afmaken: we houden van enorme, weelderige glanzende zijden strikken in een edelsteentint die aan elke stoel zijn bevestigd. Voor extra smaak kunt u aan elke boog een eenzame ganzenveer of een paar toevoegen. Blossom-plannen kunnen ook pauwpluimen bevatten. In het geval dat u een huwelijksprogramma gebruikt, bind het dan in de huwelijkstonen.

Pauwenveren bevestigd met glanzende zijden stroken die uit de congregatie- of gangingangen slingeren, zijn bovendien een voortreffelijke toets.

De bruiloftsreceptie: We raden aan om een ​​decoratieve lay-out te hebben met pauwpennen op de spotkaarttafel die normaal vlak voor de feestzaal te vinden is. Er zijn ook een paar online keuzes voor plaatskaartjes voor pauwen met kaarten met een echt oog van de pauwveer erop of gewoon een afbeelding.

Bezoekersboeken en pennensets met een pauwthema kunnen ook op internet worden ontdekt. U kunt ze zelfs speciaal in uw kleurschakeringen laten maken.

Om uw tafels echt te laten schitteren, kunt u een glanzend zijden tafelkleed overwegen in een van de schakeringen die u in de stilistische lay-out van uw bruiloft hebt verwerkt. Ook een echte decoratieve spread gemaakt van pauwpennen laat zien dat je bruidstaart verbluffend zal zijn; er zijn een paar online leveranciers hiervan.